מרקו כהן חגג בפאשן עם כל החברים
מרקו כהן, מי שמשמש כיום גם כגיטריסט המובל של משה פרץ וגם כאחד הסולנים של להקת "נגנים שרים", חגג במהלך הסופ"ש האחרון את יום הולדתו בפאשן בר בתל אביב והזמין לא מעט חברים
מערכת האתר ראשון, 20 ינואר 2013 16:16מרקו שנחשב לחלק בלתי נפרד תעשיית המוזיקה הים תיכונית ומתעשיית הבידור, זכה להענות רבה מצד המוזמנים ובנוסף לבליינים שמלאו את המקום, לא מעט פליטי ריאלטי, זמרים ואנשי תעשיה הגיעו לחלוק לו כבוד. בין המוזמנים שמשכו את העין ועדשת המצלמה- דלית זריהן, אביבית בר זוהר, יוסי סרור, תמיר ורדי, יוסי מאיר, אמיר אוז ועוד.
מרקו כהן אמר הבוקר לבטריבונה- "קודם כל אני רוצה להודות לכל החברים שלי שכיבדו אותי והגיעו למועדון. אני מאוד שמח שהיה כיף ונהנו כולם. אני מאחל שלכולם יהיו ימי הולדת כמו שלי ואני יכבד את כולם. הלוואי שנזכה לשמוח עם כולם כל הזמן ונתראה רק בשמחות."
(צילום: אלכס שוורץ)
מזל טוב! מרקו כהן חוגג
דלית ואביבית נצמדות. שמתם לב לרווח בפוני?!
תמיר ורדי רוקד סלואו
גם יוסי סרור לא מפספס את ההזדמנות לתשומת לב
ופליקס חלפון מפרגן עם כרטיס ביקור. למה לא?!