האק: "זגורי אימפריה" חוגגים סיום עונה
אמש נערכה מסיבת סוף העונה של התכנית המצליחה ובה נכחו כל הקאסט המכובד, כולל ליאור נרקיס שלא נבהל מהביקורת על השתתפותו. טוב, כולם חוץ ממאורסת טרייה שבלטה בהיעדרה, מנחשים מי זאת?
בטריבונה שלישי, 10 יוני 2014 20:13התכנית הפופלארית של הוט "זגורי אימפריה" הגיעה לסיומה, ואתמול התקבץ הקאסט כולו (כמעט) במסעדת aria בתל אביב. עוז זהבי השאיר את החברה בבית, משה איבגי, ישראל איטאס עם החברה ובלי "כישורי" השירה, יוצר הסדרה מאור זגורי ואחרים. גם הזמר ליאור נרקיס לא נתן לביקורת נגד השתתפותו, שעלתה בטור של נתי לוי לאתר מאקו להפריע לו, והגיע יחד עם אשתו ספיר שנמצאת בהריון מתקדם לחגוג בגדול יחד עם שאר החבר'ה עם השיר "אני עף אלייך" שנוגן ברקע ויצר שמחה לא מבוימת.
ומי בכל זאת שמרה על מרחק מהעיתונות החטטנית? היא כוכבת התכנית, הגברת נינט טייב שנמצאת רגע אחרי אירוסיה המדוברים עם בן זוגה יוסי מזרחי והעדיפה לשמור על שקט. נו טוב.

ליאור נרקיס, מאור זגורי (כותב הסדרה)

חיבוק משפחתי של זגורי



תירגעו. במציאות, ליאור נרקיס לא מאוים
(צילום: אור גפן)




