שיתוק מוחין לא מונע מאנדרי אוגליצקי לשיר
אנדרי לא נותן לשיתוק מוחין שמשפיע גם על יכולת הדיבור שלו להפריע לאהבתו הגדולה, תוך כדי מאמץ גדול העלה בקולו לרשת כמה מהשירים האהובים עליו ביותר. כעת הוא פונה בבקשה מרגשת: "שזמר מקצועי יבצע שיר שכתב"
בטריבונה רביעי, 23 דצמבר 2015 22:01אנדרי אוגלצקי בן ה-27 כתב מעל ל-50 שירים מתוכם הוציא בשבועות האחרונים שיר חדש שכתב ומבצע תוך כדי מאמץ גדול, השיר נקרא "ראשונה ואחרונה", כל חלומו שאחד מהזמרים "המקצועיים יותר" יבצע את השיר שלו ודרך כך יגיע לחשיפה גדולה סיפורו האישי המרגש. הוא סובל משיתוק מוחין קשה אך המוסגלות השכלית שלו רגילה.
מאות צפיות בודדות יש לכל אחד מהביצועים שעלו אל ערוץ הליו-טיוב שלו, דרכם בתעוצומות נפש גדולות הוא מתמודד בשיתוק מוחין ממנו הוא סובל ולא מוותר על אהבתו הגדולה למוזיקה. לאוגליצקי יש אהבה מיוחדת לשירים מן הז'אנר המזרחי, בחלקם הוא שר את המילים ברקע כאשר השיר המקורי מתנגן ברקע, בין השירים: "זקוק לך" של קובי פרץ, "שתיים בלילה" של משה פרץ, ו-"עדיין" של ליאור מיארה, ליקטנו מתוכם את השניים האחרונים, המטרה היא החשובה כאן.
הגיבו לכתבה
תגובות (4 תגובות) תגובות
-
כל הכבוד!
סיגל שישי, 25 דצמבר 2015 09:46 -
רפואה שלמה
סימה חמישי, 24 דצמבר 2015 22:57 -
רק בריאות אמן
סיון גל חמישי, 24 דצמבר 2015 16:45 -
כל הכבוד חזק ואמץ
יקיר חמישי, 24 דצמבר 2015 12:29